Детски и бебешки магазин >За дома

За дома

Кошари за спане и игра
Кошари за спане и игра

Ако решите да пътувате за уикенда или отпуската, се поставя въпросът къде ще спи детето, когато се пристигне там.Згъваемата кошара, проектирани така, че да се сгъват и разгъват по време на пътуването и отново да се сгънат с лекота, ни предлагат практично, сигурно и удобно решение.
Ако искате да създадете за детето си специален кът за игра, кошарата за игра е най-удачното и практично решение за целта.

Производители на "Кошари за спане и игра"

Дървени легла
Дървени легла

Леглото е едно от задължителните неща, което трябва да имаме, когато се роди бебето.За да осигурите добра почивка на бебето, креватчето му трябва да бъде удобно и сигурно.

Производители на "Дървени легла"

Матраци
Матраци

Един от най-ценните подаръци за детето Ви е спокойният и здравословен сън.  Когато се появи на света, новороденото спи по около 20 часа в денонощието. Малките бебета прекарват в сън между 16 и 18 часа, а големите между 14 и 16. Сладкото поспиване е със същата продължителност приблизително до първата година, а на по-големите деца са им достатъчни по 9-10 часа. Най-важната предпоставка за добрия сън е качественият матрак.

Производители на "Матраци"

Гардероби и скринове
Гардероби и скринове

Вие вече сте създали най-важното във вашия живот.Но имате възможността да създадете и още нещо–малкият свят на вашето бебе,а именно да осигурите мебелите за неговата детска стая.Детската стая е света,в който то заспива и се събужда,мястото,където минават неговите часове в игри и забавления, пространството,в което то показва любовта си към вас.Затова и ние предлагаме гардероби и скринове,които ще създадат уюта и комфорта в света на вашето мъниче,за да се чувства винаги спокойно и уютно.

Производители на "Гардероби и скринове"

Столчета за хранене
Столчета за хранене

Столчето е удобство при хранене на Вашето бебе.В него движенията на бебето са ограничени и то не може да падне.Храната не се разпилява по килима или мебелите, а остава на плота пред детето.Ако детското столче се премести до масата, цялото семейство ще се храни едновременно, без да се страхувате, че бебето може да направи пакост.С помоща на столчето за хранене Вашето бебе по-бързо ще се научи да се храни самостоятелно, защото плотът на столчето му позволява удобно да достига до приборите.

Производители на "Столчета за хранене"

Шезлонги и люлки
Шезлонги и люлки

Шезлонгите и люлките са съществена част от бебешките принадлежности.Те осигуряват ценно пространство за Вашето бебе,в което то може да прекарва времто си само,да играе ,да се храни и дори да поспи .Те могат да се превърнат в неговото малко гнездо.

Производители на "Шезлонги и люлки"

Проходилки
Проходилки

Проходилката е небходима за да ускори прохождането на Вашето бебе, когато то започне да изучава света около него. Да се слага в нея, тогава когато гръбначния му стълб е укрепнал и то може да седи стабилно. Бебето прекарва голяма част от времето си в проходилката и затова тя често е оборудвана с играчки, които развиват сетивата и уменията му.

Производители на "Проходилки"

Бънджита
Бънджита

За щастливи часове с Вашето дете: с практичното бънджи , под Ваше наблюдение, подрастващото дете може да се наслаждава от сърце. Бънджитата са подходящи за деца над 6 месца. То позволява на вашето бебе да подскача на воля, като междувременно гарантира неговата безопасност.

Производители на "Бънджита"

Столчета и масички
Столчета и масички

В тази подкатегория ще намерите детски табуретки,столчета,масички.Те помага на детето да развие повече самостоятелност и увереност, като се опитва да извършва само различни дейности.

Производители на "Столчета и масички"

Декорации за стена
Декорации за стена

Декорациите за стена са чудесна идея да освежите детската стая.Вдъхнете уют и развийте детското въображение.Голямо разнообразие от детски декорации с любимите герои и размери по ваше желание.

Производители на "Декорации за стена"