Детски и бебешки магазин >Храни

Бебешки храни

Адаптирани млека
Адаптирани млека

Майчината кърма е най-добрата храна за всяко новородено бебе. Въпреки напредващата технология, адаптираното мляко никога няма да може да замести пълноценно кърмата.Ако все пак по някакви причини кърменето е невъзможно, тук в тази категория ще ви покажем видовете адаптирани млека.

Производители на "Адаптирани млека"

Пюрета
Пюрета

Бейби Мод предлага голямо разнообразие от плодови,зеленчукови и месни  пюрета, които осигуряват на Вашето дете всички витамини и хранителни вещества, необходими за здравословното му развитие.

 

Производители на "Пюрета"

Готови каши
Готови каши

Пълнозърнестите плодови каши  са лесноусвоими храни, изключително подходящи за следобедна закуска след 4-тия месец. Това са пълнозърнести плодови храни съчетаващи ползите на зърнените култури и избрани плодове. Кашите не е необходимо да се затоплят и са удобни и за закуски по време на път.

Каши лека нощ - хранителна и лесно усвоима вечерна храна, която осигурява спокоен сън на Вашето дете. Готови са за консумация, вкусни са както топли, така и студени.

Производители на "Готови каши"

Разтворими каши
Разтворими  каши

Дори и малките бебета обичат разнообразието. Затова кашите  са с толкова различни вкусове – млечни и безмлечни, със и без глутен, за различна възраст. Всичките са вкусни и съдържат натурални съставки, важни витамини, Калций, Йод и Желязо за правилното развитие на Вашето бебе.

Производители на "Разтворими каши"

Десерти
Десерти

Ние от Мини Мод предлагаме голямо разнообразие от млечни и плодови десерти.Те са много вкусни и почти няма деца, които да не ги харесват.Подходящи при пътувания, за закуски между храненията или като десерт.

Производители на "Десерти"

Сокчета
Сокчета

Бейби Мод предлага голямо разнообразие от сокове. Те задоволяват растящата нужда от течности и засилват защитните сили на бебето, както и се грижат за оптимален прием на витамини.

Производители на "Сокчета"

Бисквити и сухари
Бисквити и сухари

Бисквити и сухари по марки на всички известни производители можете да намерите в нашия онлайн магазин.

Производители на "Бисквити и сухари"

Макаронени изделия
Макаронени изделия

Зърнените храни, които представляват основата на храната, могат да бъдат разнообразни (пшеница, ечемик, овес, ориз, царевица). Могат да се добавят към зеленчуковия бульон под формата на кремове или като тестени изделия с постепенно по-големи размери, за да окуражават детето да дъвче.

Производители на "Макаронени изделия"

Вода за бебета
Вода за бебета

Когато говорим за хранене, не трябва да забравяме и приемането на течности. Необходимо е децата да пият два пъти повече вода от възрастните за килограм телесно тегло, защото бързо и лесно губят течности. Най-чистата и неутрална напитка е водата, но възниква въпросът каква вода да даваме на нашите дечица. Когато пиехме само хлорирана вода от чешмата, водата за бебета и кърмачета се преваряваше. Със старта на бутилиране на изворните води се появи алтернатива на преваряването. Тези води, които са ниско минерализирани, са подходящи за приготвяне на храни и за консумация от кърмачета.

Производители на "Вода за бебета"

Чайчета
Чайчета

HiPP предлага богат асортимент от бързо разтворими чайове и напитки, подходящи както за новородени, така и за по-големи деца и цялото семейство. „Първият чай за бебето от копър” и  „Чай от лайка” са подходящи през първите месеци, когато започват коликите. Те са хипоалергенни, имат успокояващо действие, понижават метеоризма, а чаят от лайка има и противовъзпаляващо действие.

Начин на приготвяне: Водата се преварява и се охлажда до около 40°С. Обикновено на 100мл. вода се добавя 1 чаена лъжичка гранулиран чай (върху опаковката e посочена точната пропорция).

Производители на "Чайчета"

Желирани бонбони
Желирани бонбони

Желираните бонбони във всички свои разновидности и вкусове са едни от любимите на децата, а и на повечето възрастни.

Производители на "Желирани бонбони"