Назад НачалоЗащо трябва да ползваме детско столче за кола

Защо трябва да ползваме детско столче за кола

Защо трябва да ползваме детско столче за кола

Когато гледаме новини, показващи пътни инциденти, често си казваме, че това не може да ни се случи. В действителност всеки от нас може да претърпи злополука, независимо от това, колко внимателно шофира. 

Ако децата не са правилно осигурени докато пътуват в моторно превозно средство, те нямат голям шанс да се предпазят когато превозното средство завие рязко, внезапно спре или се блъсне.

Затова при транспортирането на дете в моторно превозно средство вие трябва да спазвате основни правила за безопасност. Неспазването им може да коства живота на вашето дете.
 
Повечето родители мислят за децата си като за по – малки възрастни . Те могат да изглеждат като малки възрастни, но реалността е много по-различна. Защитата на едно бебе или дете в колата е трудно, тъй като телесния състав е много различен от един възрастен. Главата, вратът и гръбначният стълб са деликатни и все още не са добре развити.
Процесът на втвърдяване на костите, наречен осификация, продължава до пубертета за това децата трябва да бъдат обезопасени в детски столчета за коли.

Най-добра
цена

Без конкуренция на българския пазар

Пазарувай Сега!

Безплатна доставка

До адрес и офис на Еконт в България за поръчки над 80 лв

Пазарувай Сега!

Гаранция за произход

Артикулите, които предлагаме са с доказан произход

Пазарувай Сега!