HIPP Organic Combiotic 1 Мляко за кърмачета 350гр.
Информация
Съставки: обезмаслено мляко*, суроватъчен продукт, растителни масла*(палмово масло*, рапично масло*, слънчогледово масло*), лактоза*, влакнини (галакто-олигозахариди от лактоза), суроватъчен белтък, калиев цитрат, калциев хлорид,смес от LCP** масла(рибено масло, растително масло от Mortierella alpina), L-фенилаланин, натриев цитрат, калциев карбонат, магнезиев сулфат, калциеви ортофосфати, витамин C, L-триптофан, железен сулфат, естествена млечно-кисела култура (Lactobacillus fermentum hereditum®)***, цинков сулфат, стабилизатор: млечна киселина, витамин А, инозитол, пантотенова киселина, ниацин, меден сулфат, витамин В1, витамин В6, калиев йодат, витамин Е, манганов сулфат, фолиева киселина, витамин К, натриев селенат, витамин D, витамин В2, биотин, витамин В12.
* От БИОЛОГИЧНО производство
** LCP = дълговерижни полиненаситени мастни киселини
*** Lactobacillus fermentum CECT5716
Приготвяне: Моля обърнете специално внимание на инструкциите за приготвяне. Неспазването им, или съхраняването на разтворено мляко в бутилка за продължителен период от време, може да е опасно за здравето, като напр. поради нежелан бактериален растеж. Поради тази причина винаги приготвяйте храната от начало преди всяко ядене и я предоставяйте веднага. Не използвайте остатъци. Старателно измивайте шишето, биберона и пръстена. Затваряйте плътно отворения пакет след всяка употреба, съхранявайте на сухо място при стайна температура (до 25⁰ С) и използвайте в рамките на 3 седмици. Моля не претопляйте храната в микровълнова печка (опасност от изгаряне).
1) Сварете прясна питейна вода и я оставете да се охлади до 40-50⁰ С.*
2) Налейте 2/3 от приготвената вода в шишето за хранене.
3) Напълнете дозиращата лъжица и я изравнете с нож. Изсипете количеството в шишето.
4) Затворете шишето и разклатете.
5) Добавете остатъка от водата и отново разклатете неколкократно.
6) Охладете до температура подходяща за пиене (около 37⁰ С). Проверете температурата.
*За да не увредите естествената млечно-кисела култура (лактобацили), моля не приготвяйте с много гореща вода.