Назад НачалоЗа спанеНощни лампиReerREER Нощна лампа - NightGuide

REER Нощна лампа - NightGuide

Арт.№ 52020
Цена: 19.99 лв. (с ДДС)
Наличен
  бр
Поръчка без регистрация › Направи запитване ›
Всички от Reer
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
Добави в списъка с любими

Информация за REER Нощна лампа - NightGuide

Поддържа сънлива атмосфера при смяна на пелени през нощта
Спокойният нощен сън е от жизненоважно значение, за да се гарантира здравословното развитие на детето ви. Сънят често се прекъсва по време на първата година на бебето, ако е гладно или се нуждае от смяна на пелените. Доброто осветление е от съществено значение за осигуряване на бърза грижа за вашето дете.

Докато нормалното осветление на помещението обикновено е твърде светло за уморените бебешки очи и ще разбуди детето внезапно, мекото осветление запазва сънливата атмосфера, като ви осигурява необходимата ориентация. Меката светлина от NightGuide го прави идеален източник на светлина за смяна на пелени и кърмене през нощта.

Осигурява мека светлина
за безопасна ориентация през нощта
Светлината за смяна на пелените предлага отлична осветеност в помещението през нощта. Меката светлина ви помага незабавно да намерите всички необходими материали за смяна. NightGuide не само осигурява достатъчно светлина за смяна на пелени, но и ви позволява да кърмите бебето или да приготвите бутилка, без да се налага да включвате основните лампи. По този начин можете да поддържате сънливата атмосфера и да сте сигурни, че и двамата ще заспите бързо.

Включва се и се изключва автоматично
благодарение на интелигентният сензор
NightGuide е оборудван със здрач и сензор за движение. Сензорите автоматично активират променящата се светлина веднага щом открият движение, което означава, че не е нужно да търсите ключа за захранването. Светлината отново се изключва автоматично след около. 30 секунди, ако няма движение. NightGuide може също да бъде включен в режим на непрекъснато осветление, както се изисква. При тази настройка светлината остава включена, докато не се изключи ръчно.

Гъвкаво използване
може да се използва като самостоятелна, стенна и шкафова светлина
Компактната форма на нашата декоративна светлина позволява тя да се побере на всяка маса за преобличане, докато атрактивният мотив на задната страна го прави идеален източник на непряко осветление. С допълнителни вдлъбнатини на гърба, NightGuide може да бъде прикрепен бързо и лесно към стената с винтове.

NightGuide работи без кабел чрез батерия, което означава, че може да се използва независимо от източниците на захранване. Осигурява отлично осветление за тъмни чекмеджета. Може да се използва и в случай на прекъсване на захранването.

Издръжлив, енергоспестяващ и безопасен
благодарение на LED технологията
С 8 LED светлини, NightGuide носи всички предимства на модерния LED източник на светлина: светлината за смяна на пелените е енергоспестяваща, има дълъг живот (до 10 000 часа) и е особено безопасна, защото не се загрява дори при продължителна употреба.


Детайли за продукта
осигурява безопасна навигация през нощта: за смяна, кърмене, приготвяне на мляко и много други задачи
автоматично включване / изключване (сензор за движение и светлина)
топло осветление (около 6500 K)
гъвкава употреба като под, лампа или стена
Може да се ползва безжично и с батерии
енергоспестяваща LED технология (8 светодиода), продължителност на светлината: 10.000 h
размери: 7 cm x 7.3 cm (HxW)
Цвят: светлосин

Съвети

Коментари към REER Нощна лампа - NightGuide

REER Нощна лампа - NightGuide

19.99 лв. (с ДДС)
  • Информация
  • Коментари

Най-добра
цена

Без конкуренция на българския пазар

Пазарувай Сега!

Безплатна доставка

До офис на Еконт в България за поръчки над 100 лв

Пазарувай Сега!

Гаранция за произход

Артикулите, които предлагаме са с доказан произход

Пазарувай Сега!