Назад НачалоЗа спанеНощни лампиReerREER Уред за осветление с дневна светлина и светлина за настроение MommyLine

REER Уред за осветление с дневна светлина и светлина за настроение MommyLine

Арт.№ 84051
Цена: 199.99 лв. (с ДДС)
Наличен
  бр
Поръчка без регистрация › Направи запитване ›
Всички от Reer
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
Добави в списъка с любими

Информация за REER Уред за осветление с дневна светлина и светлина за настроение MommyLine

Светли душове - уелнес за бременни жени и майки
Светлината има значително влияние върху хормоните като мелатонин и серотонин. По този начин слънчевата светлина увеличава производството на хормона на щастието серотонин, оказвайки положителен ефект върху настроението. С помощта на лампата на MommyLine, ние използваме този естествен ефект и принасяме слънцето в дома ви. Лампата пресъздава светлинните условия на ярък слънчев ден: дори и след 30 минути. на "sunning" ще се почувствате по-енергични, активни и будни. Това е доказано чрез медицински изследвания в страни с дълги зимни периоди като Скандинавия, САЩ и Канада.

Идеален за малки почивки и релаксация
Особено бременни жени трябва да прекарват време на себе си от време на време. Защото само ако майката е добре, детето може да се чувства добре. Поради това, лампата за здравословно състояние MommyLine предлага бъдещо и скорошно възстановяване на майките и отпускане от стресиращия всекидневен живот, за да натрупат енергия за останалата част от деня.

UV-free дневна лампа за бременни жени
С интензитет до 10 000 лукса LED дневната светлина пресъздава слънчевата светлина и естествено стимулира тялото; Освен това тя не произвежда никаква вредна ултравиолетова радиация. Лекият душ е най-ефективен през сутрешните часове между седем и десет часа. Поставете устройството на разстояние от приблизително. 20-70 см, така че светлината да грее директно в лицето ви, когато ядете закуска, прочетете вестника или по време на други дейности. Светлината преминава през ретината в очите ви и създава положителен ефект в тялото ви.

Приятно настроение за бременни жени
В режим "Уелнес" можете да избирате между 12 различни цвята и да създадете уютна атмосфера, усещаща уюта, само с едно натискане на един бутон. С автоматичния режим за промяна на цветовете можете да правите освежаващо цветно прекъсване всеки път, когато искате. С помощта на функцията за затъмняване можете да регулирате лампата за добро състояние според индивидуалната ви нужда от светлина.

Поставка с регулируема височина
Можете да използвате стойката с регулируема височина на настроената лампа MommyLine, за да я настроите перфектно според вашите нужди. Затова просто трябва да завъртите стойката.

30-минутна таймерна функция и практично дистанционно управление
Препоръчваме на бременните жени да вземат 30-минутна почивка всеки ден от забързания стрес на живота, за да се насладят на лекия душ. За да направите това, можете да активирате функцията таймер: Лампата се изключва автоматично след 30 минути. Дистанционното управление позволява използването на всички описани функции от разстояние.

Информация за продукта:

-2-в-1 лампа с LED дневна светлина и LED светлина настроение
-бяла естествена светлина
-настроение светлина в 12 различни цвята
-може да се избере автоматична промяна на цветовете
-затъмняваща функция
-дистанционно
-30-минутен таймер
-регулируема по височина стойка за персонализирано регулиране на ъгъл
-размери: H 20,5 x В 19,5 cm.Съвети

Коментари към REER Уред за осветление с дневна светлина и светлина за настроение MommyLine

REER Уред за осветление с дневна светлина и светлина за настроение MommyLine

199.99 лв. (с ДДС)
  • Информация
  • Коментари

Най-добра
цена

Без конкуренция на българския пазар

Пазарувай Сега!

Безплатна доставка

До офис на Еконт в България за поръчки над 100 лв

Пазарувай Сега!

Гаранция за произход

Артикулите, които предлагаме са с доказан произход

Пазарувай Сега!