Назад НачалоПолезни уредиОвлажнители за въздухNuvitaNUVITA Ултразвуков овлажнител с йонизатор Ariasana

NUVITA Ултразвуков овлажнител с йонизатор Ariasana

Арт.№ 1823
Цена: 99.99 лв. (с ДДС)
Наличен
  бр
Поръчка без регистрация › Направи запитване ›
Всички от Nuvita
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
Добави в списъка с любими

Информация за NUVITA Ултразвуков овлажнител с йонизатор Ariasana

С овлажнителят Nuvita Ariasana 2 можете да помогнете на детето си за спокоен сън и оптимизиране на влажността с помощта на студена пара в детската стая. Керамичният филтър, включен в Nuvita Humidifier Ariasana2, гарантира, че водата се почиства преди да се изпари. Разпространението на вредни бактерии се предотвратява от вградените сребърни йони. Те елиминират микробите и бактериите във водата и чрез филтъра с активен въглен парата се пречиства отново. По този начин произведената студена пара е напълно безвредна за детето. Снабден с двулитров резервоар за вода, овлажнителят Nuvita Ariasana осигурява мощност от девет часа. След като резервоарът се изпразни, овлажнителят автоматично се изключва. Nuvita Humidifier Ariasana е много тих в експлоатация и затова не нарушава съня.

Овлажнителят Nuvita Ariasana2 е изработен от бяла пластмаса и е с ултразвуков пулверизатор. Това създава мъгла - в случая студена пара - чрез пулверизиране на течност. Nuvita Humidifier Ariasana се захранва от захранващ кабел, свързан към захранването.
Работата с овлажнителя Nuvita Ariasana2 е изключително опростена - всички функции се избират с един бутон. Устройството има няколко работни нива.
Наличен е индикатор за ниво.
Включеният въглероден филтър има срок на годност две години. Съхраняването на резервен филтър трябва да се извършва на хладно и сухо място.

Препоръчва се да се използва само дестилирана вода, тъй като това удължава живота на уреда. Добавянето на аромати или масла не се препоръчва, тъй като може да повлияе негативно върху работата и функцията на Nuvita Humidifier Ariasana2, което от своя страна ще анулира гаранцията. По време на работа не трябва да се добавя вода. Презареждането трябва да става само когато уреда е изключен !
Резервоарът за вода и дюзата трябва периодично да се почистват с хладка вода. Не използвайте разтворители или химически почистващи препарати за почистване на овлажнителя, тъй като те ще пречат на работата на изхода на мъглата при разтваряне. За почистване на пулверизатора и сензора идеално би се представила стара четка за зъби. Водата никога не трябва да стои в Nuvita Humidifier Ariasana в продължение на няколко дни, тъй като може да се развият бактерии. Ако устройството не се използва дълго време, водата трябва да се извади от резервоара, след което да се подсуши.

Свойства Овлажнител Nuvita Ariasana2:


-студена мъгла
-регулируем интензитет на пара
-регулируема посока на парата
-Резервоар с капацитет 2 литра
-Сребърен йонен филтър елиминира микробите и бактериите
-Керамичният филтър почиства водата
-работи с мрежово захранване

Коментари към NUVITA Ултразвуков овлажнител с йонизатор Ariasana

NUVITA Ултразвуков овлажнител с йонизатор Ariasana

99.99 лв. (с ДДС)
  • Информация
  • Коментари

Най-добра
цена

Без конкуренция на българския пазар

Пазарувай Сега!

Безплатна доставка

До офис на Еконт в България за поръчки над 100 лв

Пазарувай Сега!

Гаранция за произход

Артикулите, които предлагаме са с доказан произход

Пазарувай Сега!