Назад НачалоЗа майкатаПомпи за кърмаЕлектрически помпи за кърмаMedelaMEDELA Двуфазна електрическа помпа Swing

MEDELA Двуфазна електрическа помпа Swing

Арт.№ 30,0051Гаранция: 2 години
275.00 лв. Цена: 247.50 лв. (с ДДС)
Наличен
  бр
Поръчка без регистрация › Направи запитване ›
Всички от Medela
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
Добави в списъка с любими

Информация за MEDELA Двуфазна електрическа помпа Swing

Електрическата помпа за кърма Swing,Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка.Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А.Електрическата помпа за кърма Swing,Medela работи на два режима,първоначалният симулира бебешкото засмукване и е с по-нисък интензитет,стимулирайки движението на кърмата.След това започва същинския режим,който е с по-голям интензитет. Изследванията сочат,че бебетата се хранят в две фази:първоначално те сучат бързо и леко,за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток.След това те преминават на по-бавно и дълбоко засмукване,за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко.Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма,основана на задълбочени проучвания,която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно,така че да се намали дискомфорта,причиняващ използването на стандартните помпи за кърма.Накрайниците на помпата са със специална форма,която позволява те да прилепнат плътно до кожата за максимално ефективен процес.Swing електрическа помпа за кърма съчетава в себе си класически дизайн и иновационни технологии,които правят изпомпването дискретно,изключително лесно и много бързо.Тя е лесно преносима, удобна за ползване и е снабдена с мек накрайник,който плътно и нежно приляга към гърдата.Може да се използва както с електрически адаптор,така и на батерии.В комплекта на помпата е включена и обикновена бутилка за хранене с накрайник Calma.
Швейцарската фирма Medela помага на майките,които не разполагат с достатъчно време за сложни процедури при сглобяване и експлоатация на помпите за кърма, затова помпа Swing,Medela се сглобява и разглобява изключително бързо и лесно,а специалната и двуфазна система улеснява изпомпването и ускорява процеса.
Характеристики на Електрическата помпа за кърма Swing, Medela:
 • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
 • Помпата е с два режима на работа - първоначален,симулиращ бебешко засмукване и същински,осигуряващи повече кърма за по-кратко време;
 • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
 • В комплекта на помпата е включена и обикновена бутилка за хранене с накрайник Calma;
 • Специалната система на работа позволява по-ефективно изсмукване за по-кратко време;
 • Помпата работи с адаптер за ел. мрежа или на батерии;
 • Електрическата помпа за кърма Swing,Medela е снабдена с практичен клипс,който позволява тя да е изключително мобилна в режим батерии;
 • Помпа Medela се разглобява и сглобява бързо,при това изключително лесно;
 • Производител Medela,Швейцария.

 

Swing – предимства!

Това е ДВУФАЗНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА. 
Какво означава двуфазна технология. Екипът на световноизвестния професор Хартман преди години прави задълбочени изследвания върху поведението на бебето, сред които и ултразвуково наблюдение.


Какво установява?

През първите две минути на сукането бебето прави кратки и бързи засмуквания около 120 пъти в минута с по-малък вакуум. Това позволява да се подготви рефлекса на изхвърляне на кърмата. Разширяват се млечните пътища и кърмата от задната част на гърдата слиза напред. Това е така наречената ФАЗА НА СТИМУЛИРАНЕ. След това бебето намалява честотата на засмукване на по-дълги интервали около 60 пъти в минута, но с по-силен вакуум и то започва да се храни. Това е същинската ФАЗА НА СУКАНЕ.

Точно това прави и тази двуфазна електрическа помпа. Благодарение на тази технология може да изцедите с 30% повече кърма, която би останала в гърдите Ви без фазата на стимулиране, при това за по-кратко време.
Тази технология е изключително важна и за бебета, които са родени по-рано и реално не могат да сучат от майката. По този начин се стимулира както получаване на кърма, така и се предотвратява възможността от спиране или чувствително намаляване на изцедено количество. SWING ПОМАГА на тези бебета да получават така важната за тях храна.
ЖЕНИТЕ, които имат проблем с формата на зърната и бебето не може да засуче, могат да СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ. Тя ще им помогне да поддържат процеса на производство на кърма.

Двуфазната електрическата помпа SWING е подходяща и за всички майки, които искат максимално дълго да кърмят своите бебета.

Съвети

Коментари към MEDELA Двуфазна електрическа помпа Swing

MEDELA Двуфазна електрическа помпа Swing

247.50 лв. (с ДДС)   275.00 лв.
 • Информация
 • Ревюта
 • Коментари

Най-добра
цена

Без конкуренция на българския пазар

Пазарувай Сега!

Безплатна доставка

До офис на Еконт в България за поръчки над 80 лв

Пазарувай Сега!

Гаранция за произход

Артикулите, които предлагаме са с доказан произход

Пазарувай Сега!