Гаранция на стоките

Всички стоки в онлайн магазин Бейби Мод са нови!

На сайта е упоменат гаранционният срок за всеки артикул. За предявяване на рекламация е необходимо да се предостави касовият бон за покупката.

При проблеми моля, обръщайте се без притеснения на тел.: 0876 448 744 от 9:00 часа до 19:00 часа.
Срокът за сервизно обслужване е 30 дни. Онлайн магазин Бейби Мод се задължава да отстрани дефекта във възможно най-кратък срок, максималното време за престой вън от потребителя е 30 работни дни.

Условия по изпращане на продукти

Продуктът може да бъде предоставен директно в реален магазин Бейби Мод в град Стара Загора на адрес бул. Цар Симеон Велики 105.

Когато артикулът се изпраща от клиент по куриер, то разходите по изпращането и връщането са за сметка на клиентът. Онлайн Гаранция – Връщане на закупени продукти.

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в срок от 14 дни от датата на покупка.

Задължително условие е продуктът да е в изряден търговски вид, в оригиналната си опаковка, придружен с всички документи и аксесоари, с които е бил получен и без следи от употреба и при спазване на условията по чл.55 от ЗЗП.

Обезщетение при недоставяне на стоката

Съгласно разпоредбите на ЕС стоките, поръчани онлайн, следва да бъдат доставени в рамките на 30 дни след извършване на поръчката, освен ако не бъде направено друго споразумение с продавача.

Ако се окаже, че стоката, която вече сте заплатили не е налична, продавачът е длъжен да Ви информира и да Ви възстанови заплатената сума в рамките на 30 дни.

Уважаеми клиенти, за да се възползвате от Гаранцията на продукта пазете опаковката, документите и аксесоарите на закупения от нас продукт.

Най-добра
цена

Без конкуренция на българския пазар

Пазарувай Сега!

Безплатна доставка

До офис на Еконт в България за поръчки над 100 лв

Пазарувай Сега!

Гаранция за произход

Артикулите, които предлагаме са с доказан произход

Пазарувай Сега!